Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Νέες αγορές! Κραγιόν από Sephora

Αγόρασα δύο νέα κραγιόν από τη Sephora. Μάρκα; Sephora(διαβάζεται Σεφορά, το έχω ακούσει πολλές φορές να το κάνουν λάθος). Η Sephora όπως όλες γνωρίζετε φαντάζομαι έχει δικιά της σειρά προιόντων η οποία είναι η πιο φθηνή από τις άλλες εταιρίες που έχει μέσα στο μαγαζί. 


Παρότι γενικά όποιος ακούει "προιόντα Sephora" ίσως αμφισβητεί την ποιότητά τους, έχω να πω πως όσα έχω δοκιμάσει έως τώρα είναι αρκετά καλά. 


Αγόρασα λοιπόν δύο κραγιόν και δύο make-up, από την πιο ανοιχτή απόχρωση στην πιο σκούρη για να μπορώ να κάνω συνδυασμούς και έτσι να μπορώ να βάψω οποιαδήποτε απόχρωση δέρματος. 
Αλλά εδώ θα μιλήσω μόνο για τα κραγιόν και όταν δοκιμάσω τα μέικ-απ, θα γράψω και για τα αυτά.

Ξεκινάμε λοιπόν:


1. SEPHORA ROUGE 0186B R23 , 10.90€


Υπέροχο!
Καταπληκτικό! 
Φανταστικό!
Υπέροχο χρώμα! Στη φωτογραφία καφετίζει λίγο αλλά είναι ένα σκούρο σκούρο κόκκινο, βυσσινί σκούρο, κάτι τέτοιο. Είναι απλά υπέροχο!
Όσο παραπάνω βάζεις στα χείλη, τόσο πιο σκούρο γίνεται. Δηλαδή με μία στρώση είναι σχεδόν φούξια και όσο βάζεις γίνεται πιο σκούρο, με αποτέλεσμα να καταλήγει σε ένα πολύ βαθύ βυσσινί.
Δε βγαίνει με τίποτα, γι'αυτό πολύ προσοχή όταν γίνεται η εφαρμογή! Καλύτερα να το βάλετε με ένα πινέλο για κραγιόν παρά κατευθείαν από το προιόν. Εάν κάνετε κάποιο λάθος, μην το τρίψετε, θα γίνει χάλια. Πάρτε μια μπατονέτα, ξεβαφτικό και βγάλτε το έτσι.
Όταν έρθει η ώρα να το βγάλετε, μην περιμένετε να βγεί όλο. Είναι σαν λεκκές οπότε θα το βγάλετε όσο μπορείτε και το υπόλοιπο θα φύγει "με τον καιρό"(την επόμενη μέρα θα έχει φύγει). Μη φανταστείτε ότι θα κυκλοφορείτε όλη τη μέρα με μωβ χείλη, απλά αφήνει μια ελαφριά ροζ απόχρωση.
Ταιριάζει πάρα πολύ σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Αφού το έβαλα εγώ και περίμενα να είναι χάλια αλλά αντίθετα το λάτρεψα! Σας το προτείνω άφοβα. Το αγαπάω.

2. SEPHORA ROUGE 0084A R21, 10.90€


Αυτό για να πω την αλήθεια δεν το αγόρασα επειδή μου αρέσει σα χρώμα, απλά χρειαζόμουν ένα καφετί κραγιόν (ροζίζει λίγο έτσι όπως το βλέπει κανείς αλλά στα χείλη φαίνεται πιο καφέ). Σκέτο χωρίς μακιγιάζ δε μου άρεσε (ενώ το βυσσινί μου άρεσε και έτσι) οπότε θα πρέπει να το δοκιμάσω για να εκφράσω μια πιο αντικειμενική άποψη.
Σίγουρα είναι ιδανικό για ουδέτερο μακιγιάζ, για την ημέρα ίσως και για το απόγευμα σε μια καφετέρια. Εάν σας αρέσει το χρώμα, να το πάρετε η ποιότητα είναι πολύ καλή και δε βγαίνει εύκολα αν και δεν είναι και σαν το βυσσινί.

εδώ φαίνεται πως δείχνουν τα κραγιόν πάνω στο δέρμα

ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ! :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου